Zo koppel je de Ikea Tradfri-lampen aan Philips HueDavid verbindt de Ikea Tradfri-lampen met de Philips Hue-bridge, om zo de slimme lampen van beide merken met één handeling te bedienen. Om dat voor elkaar te krijgen, moet je twee trucs weten. Maar dan nog werkt het niet helemaal perfect. Abonneer je op ons kanaal▷

Like ons op Facebook:
Volg ons ook op Twitter:
En op Instagram:

#IkeaTradfri #PhilipsHue #Hue #lampen #smarthome #tips #tip #lifehack #homekit #alexa #siri

23 Replies to “Zo koppel je de Ikea Tradfri-lampen aan Philips Hue”

 1. Martin Reuselaars

  Het is gelukt. Alleen ik heb hem weer verwijderd in de app omdat ik de afstandsbediening van ikea er ook op wilde hebben maar dat werkt dus niet. Waarschijnlijk wel zoals aan gegeven word in de video van een van de andere commentaren. Maar ik krijg hem met geen mogelijkheid een 2e keer gepaird. Iemand een idee?

 2. Bas Parlevliet

  Ik heb via AliExpress een lamp gekocht die compatible zou zijn met Hue. Dat viel tegen, tot ik jouw filmpje zag. 6x aan en uit en de lamp pas aandoen nadat de stroom er weer op gaat: toptip! Veel dank! Hoe kwam je daarachter?

 3. gersyb97

  correctie. je kan de ikea tradfri afstandsbediening wel gebruiken. zelfs ook op hue lampen. dit moet je echter doen door ze apart te koppelen ipv via de hue bridge. ik heb het zelf voor elkaar gekregen.

 4. MikeKyto

  Ik heb nu 3 Tradfi lampen aangesloten op mijn app, maar ik krijg steeds bij verschillende lampen op verschillende momenten te zien dat ze niet "bereikbaar zijn" en dan werken ze opeens weer. Heeft iemand hier een oplossing voor? De bridge staat een kamer naast die van mij en het WiFi werkt perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *