Totul despre Smart TV (review română). Android TV, Tizen OS, Web OSAm adunat într-un singur episod, tot ce ai vrea să știi despre Android TV, și concurenții lui direcți Tizen OS, varianta de la Samsung și Web OS propunerea celor de la LG.

Aici afli care sunt diferențele, cu ce te ajută zi de zi, și răspuns la cea mai importantă întrebare ”Ce Smart TV să aleg”

Iată cea mai bună ofertă cu Android TV

Despre Android TV

Nu uita să vizitezi pagina noastră de FB

Vezi toate ofertele noastre valabile la momentul actual

FOLLOW US HERE FOR CURIOZITĂȚI ȘI UPDATES:
Website –
Facebook –
Instagram –
Telegram –

WHY NEXT LEVEL ENTER?
Next Level Enter este un concept revoluționar, ce te-mpinge să-ți treci stilul de viață la un alt nivel. Un nivel care te va propaga înaintea tuturor și te va face să devii cea mai bună versiune posibilă de TU. Cu ajutorul tehnologiei și device-urilor, evident. Așa, cum dictează o viață progresistă!

MORE REVIEWS:

36 Replies to “Totul despre Smart TV (review română). Android TV, Tizen OS, Web OS”

 1. Goblin One

  Bună ziua , am smart TV UHD SAMSUNG 4K , care e procurat din alta țară și nu pot să-l conectez nici la internet nici la cablu digital , scrie ca nu e compatibil cu tara mea cum sa rezolv problema ??

 2. cartela cartela3

  Buna!
  Am fost cucerit de un soni xg8096 si de un samsung 55tu7102, mai mult de sony.
  Ma omoara o intrebare, Sony fiind android, ca si telefonul, nu o sa vina o avalansa de updeturi in viitor si in 5 ani sa se blocheze si sa nu mai faca fata sistemul, ca la telefoanele mai vechi?

 3. Kola Koka

  Enter Moldova Salut!
  Am și eu un Samsung seria 7 43 inch, de ceva timp îmi face buffering la filmele la care ma uit pe diverse sit uri, pe google. Netul este prin wireless, pana în acest moment nu am avut nicio problemă, oricare alt site pe care il accesez mere perfect. Internetul este de la RDS RCS, nu mi a căzut niciodată de când îl am. (am vizionat filme pe el înainte de pandemie, buffering ul sa fie din cauza ca este foarte mult accesat în aceasta perioada?)

 4. sanyessztube

  Un browser nu este preinstalat pe android tv ptr ca dupa statisticile google, acesta este utilizat de foarte putini utilizatori, iar aplicatia preinstalta ingreuneaza sistemul si ocupa spatiu important in detrimentul unei aplicatii mai utile.

 5. Radu Sarbu

  Trebuia să explici că pe android tv poți instala cam ce vrei tu ( eu trag torenți cu tv-ul pe un hdd) iar celelalte televizoare nu sunt chiar așa de Smart. La mine Samsung nu a făcut nimic din ce vroiam până nu am pus un laptop lângă el. 😁

 6. Valentin Zatanga

  Bună. Mă numesc Valentin si locuiesc în UK.Vreu sa cumpăr un smart tv Samsung 43".Pretul 600£.Dar ma atrage si Sony care are pret mai mic 500£ tot 43"Nu știu care ar fi mai potrivit pentru mine.Imi doresc o imagine bună;sa raspunda repede la comenzi;Nu utilizez jocuri.Ador fotbalul,baschet,filme.Tel mobil am Samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *