Tesla Model S P85D Supercharger roadtrip: Netherlands to Norway for AC/DC – English subtitled



Tesla Model S P85D Supercharger Roadtrip. Roland heeft kaartjes weten te bemachtigen voor het concert van hardrockband AC/DC in Oslo. Samen met boezemvriend Gerard rijdt hij geheel in stijl naar Noorwegen: op AC/DC! Dat wil zeggen: gebruikmakend van Tesla’s supercharger netwerk in een razendsnelle Model S P85D. Onvergetelijke roadtrip of een Highway to Hell?

Natuurlijk maakten we ook een geschreven versie van deze reportage. Dat verhaal lees je uitgebreid in de papieren AutoWeek nummer 35, die vanaf woensdag 26 augustus overal te koop is. Liever online bestellen? Ga dan naar www.autoweek.nl/bestel.

Subscribe here:

Everything about cars, online and offline. AutoWeek is one of the leading automotive media in Europe and the largest in the Netherlands.

Bekijk ook onze playlists:
BigBoys:
Beurs Babes:
Classics:
Supercars:
Roadtests:
Op de Rollenbank:

De missie van Autoweek is om de consument te adviseren op alle drie de vlakken van het aankoopproces; inspireren en informeren, zoek en vergelijk & betrouwbare koop. AutoWeek is al 25 jaar het grootste automedium van Nederland met een weekblad, website, mobiele apps en natuurlijk YouTube kanaal. Heb jij suggesties of tips? Mail dan naar autoweek@autoweek.nl

25 Replies to “Tesla Model S P85D Supercharger roadtrip: Netherlands to Norway for AC/DC – English subtitled”

  1. pinballrockstar

    Onze Tesla s85 pas op vakantie genomen naar Denemarken,was echt okee maar op de terugweg wil je gewoon naar huis…bij hamburg moesten we 110 minuten chargen en dan denk je toch; tja…met een benzineauto was ik al 150km verderop geweest…ik wil naar huis!!!!

  2. Ruben Koopman

    Voor nu is het nog zeker redelijk rustige bij de laad palen maar druk op de weg en als er steeds meer mensen een tesla nemen dan is het snel andersom. Yes, file probleem op gelost in de wereld. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *