TESLA MODEL 3, noul Buhnicimobil – Cavaleria.roDealer-ul de unde am cumpărat Tesla Model 3 acceptă rezervări din România. Poți cere o ofertă pentru orice model Tesla nou sau SH prin:
info@e-cars4you.eu

Te rog să îmi scrii despre experiența de lucru cu firma germană pe adresa tesla@buhnici.ro

Articolul complet pe site:
URMĂREȘTE-NE ȘI AICI:
Facebook:
Instagram:

43 Replies to “TESLA MODEL 3, noul Buhnicimobil – Cavaleria.ro”

 1. Victor Van Volt

  Asta imi place la masina asta "nu se devalorizeaza,".
  5 Years Later…..
  Tesla Model S 85D de la 80.000$ noua si cost 50.000$ dupa 5 ani.

  P.S. 99% din automobile se devalorizeaza.
  P.S.2 In Romania in anul 2018 erau 80 de automobile Tesla, dintre care 40 in Bucuresti.

 2. MrFwlger

  Cum naiba sa compari asta cu m3? Toate motoarele m3 sunt piese de arta si isi mentin valoarea si peste 10-20 ani! Si apropo, la alea trebuie sa stii sa conduci masina, nu sa te conduca masina pe tine. Luati-va toti Tesla si dormiti la volan ca merge ea singura, asta e viitorul.

 3. vladstefan2002

  Caut sa-mi iau o masina noua. Am bugetul max.20000euro. Daca mi-ar pica din cer banii pentru o Tesla, cu toata deschiderea pentru ce e nou tehnologic, nu cred ca mi-as permite sa intretin o astfel de masina. Unde o incarc, daca stau la bloc? O las peste noapte la kaufland sau la statia de incarcat de la Primarie? Are Romania o infrastructura electrica pentru a incarca o masina oriunde in tara? Unde ii faci service? Cat te costa o anvelopa sau o janta sau un amortizor pentru drumurile janlnice din Romania? Ce faci dupa 8-10 ani cand se duc bateriile? Dupa 10 ani cine ti-o mai cumpara si cat este devalorizarea la o masina electrica? Poate cineva sa imi raspunda la aceste intrebari? DA, Tesla este un deschizator de drumuri, este Science-fiction cu ce dotari si tehnologie are pe ea, dar imposibil sa nu apara probleme si la masinile electrice, faulturi sau bug-uri care nu se pot auto-diagnostica din soft. Cine iti repara o astfel de masina in Romania? Daca ai un venit de pana in 1500 de euro nu cred ca te poti gandi la asemenea masina. Un amic de-al meu inginer care mestereste toata ziua la motoare termice, mi-a spus: "masinile astea sunt pentru oameni cu bani."

 4. ion rafael

  Avind in vedere ca 50% di curentul electric este din ardrea carbunelui pe planeta ,polueaza mai mult decit un disel ,nu mai vorbim de baterie dupa ce se termina , unde o arunci poate in mare.

 5. George Tirdea

  Nu am nimic cu ea, dar zici ca ușile se închid ca la magazie si sunt câteva probleme majore, tu ești extrem de documentat vizavi de orice domeniu si nu stiu cum ai trecut peste ele ….

 6. edy734

  Povestește te rog despre drumul din Germania pana în București, câte opriri ai făcut pentru încărcat și în cât timp ai parcurs tot drumul, de exemplu din vama Nădlac pana la București unde ai mai încărcat? Din câte știu în România nu avem atât de multe stații de încărcare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *