Tesla Model 3 2019 review | ANWB Autotest 🚗🚙Tesla Model 3 2019 review in deze ANWB Autotest. Toen Tesla in het voorjaar van 2016 het doek van de Model 3 trok, stond Nederland in de rij om een aanbetaling te doen. Drie jaar later zijn de verwachtingen nog altijd hooggespannen: maakt de kleinere en voordeligere EV zijn beloftes waar?

Abonneer je op ons kanaal:

#anwb #Tesla #Model3
———-
De ANWB is een vereniging met ruim 4,5 miljoen leden. Onze missie is dat we ANWB-leden willen helpen om zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Dat doen we met diverse producten, diensten, maatschappelijke activiteiten, door het geven van informatie en advies en door het inzetten van ons beïnvloedend vermogen. ANWB-leden staan hierbij centraal. Door de samenhang tussen onze verenigingsactiviteiten enerzijds, en onze bedrijfsmatige activiteiten anderzijds kunnen wij onze leden meer waarde bieden.
———-
Website:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

10 Replies to “Tesla Model 3 2019 review | ANWB Autotest 🚗🚙”

 1. ronnie doorzon

  Ik vind tesla's geweldig maar dit ding is gewoon lelijk van buiten en spuuglelijk van binnen want wat een enorme grijze leegte en dodelijke saaiheid allemaal.
  Geef mij maar een dashbord met meters, klokjes, schakelaars en lampjes onder het mom van het oog wil ook wat, en heb ik liever knopjes dan dat ik eerst door
  een menu moet worstelen om bijvoorbeeld de kachelstand te veranderen en daarbij toch de aandacht van het verkeer afleid imo. Nee, tesla moet echt de designers
  op straat flikkeren en dat aan europeanen overlaten, want het ziet er allemaal maar goedkoop en vooral saai uit.

 2. Mr. Google87

  Ohh… anwb, zo DOM weer als het over de EV gaat… 1. Model 3/Tesla kan NIET volledig autonoom rijden. (Ik heb er zelf een, hij stuurt je zo de spitsstrook af in de vangrail als je niet op let).

  2. En die klepjes in het interieur rond 2:20 gebruik je niet zoals het hoort. Op scherm staat als je er op gaat raggen zelfs een melding “zachtjes dicht duwen”

  3. Niemand met een Tesla gebruikt een pas om binnen te komen, dat is praktisch de NOODsleutel. Je telefoon die in je zak zit werkt als keyless entry dus dat pasje-probleem is onzin… Ook is er eventueel een klassieke keyfob te bestellen voor de bejaarden..

  4. Niet gemeld over de zeer grote voordelen van superchargers: plan in dat je naar Portugal wilt rijden en de auto neemt de laders/planning uit handen.

  5. Als er iets niet goed is aan Tesla is dat vooral de service. Die is meestal waardeloos. (Voor ons dan iig)

 3. Richard

  Maar 250 euro per maand? Toen ik een paar maanden terug naar de maandprijs zat te zoeken kwam ik op 400 uit. Alleen mis ik de mogelijkheid tot serieus vrachtvervoer met zo’n ding (trekhaak / laadruimte). Moet wel geweldig zijn voor de dagelijkse woonwerk ritjes.

 4. ANWB

  Deze video is een reupload van het ANWB Autokanaal. Omdat het ANWB Autokanaal gaat verhuizen verplaatsen we de populairste video’s naar dit kanaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *