12 Replies to “Smart TV bemutató”

 1. nyissz nyassz

  Nem igazán vágom mi a gond ezzel a tv vel lehet nekem alacsony túlzottan az elvarasaim ez szar?! Na ne vicceljunk már. 100 jobb a tevemnel.Mondjuk ha mára YouTube és stb stb alkalmazasokat ott is el vették akkor már ez is egy fos lett de itt videón a látottak alapján ez 100 szór jobb tv mint az enyém.

 2. Wzetman

  Szép "kis" tv, viszont én nem vettem volna Smartot a helyedben. Nagyon sokan panaszkodnak rá, h lassú, nem tölt be, error error hátán és több különböző márkáról beszélek. Képezd el egy kis faluban mint az enyém, ahol nincs adsl, hanem antennás net van. 😀 Ettől függetlenül néhánynál tök mindegy hol használod, mivel Pesti haverok is néha szidják, pedig telekom adsl fut a tv-be. 😀 Viccek ezek az okos tv-k. Szerintem sima FHD buta tv jobb választás és hozzá egy mini pc. 36ezer Ftért már lehet venni Asus v Modecom márkájú teljes értékű w10 mini PC-t. Főleg ha megnézed, h néhány márkánál pont ennyivel kerülnek többe a Smartok a buta testvérüktől akkor naná, h többet ér. Akkor itt vannak még a komolyabb mini PC-k drágábban és olcsóbban is de már nagyobb kapacitással. Az egyik amit nekem ajánlottak az a Voyo V3 ami 67ezer Ft. Nem mondom az Applenek is van mini pc-je, de viszont az engem nem érdekel. 😀 Viszont még mindig vehetsz ehhez a tvhez is egy mini PC-t, edigitalon épp akciós az asus. Bár nézz meg előbb teszteket, h mit mondanak ezekre a gyengébb PC-kre. 🙂

 3. JociTube

  STB gomb az a Set-top-box lenne, de nem tudom, hogy magyarországi viszonylatban működik-e T-home-al vagy UPC-vel. Jó nagy TV és szép képe van. Használd egészséggel! 🙂

 4. Sándor Besse

  Szerintem ezen csak a youtube-ot fogod használni, mert az még nagyjából kezelhető. Viszont ha kommentet akarsz a videóhoz írni, akkor az megint keservesen mehet. Érdemes lenne rátenni valami wifis billentyűzetet.
  Amúgy sok mindent tud, de sajnos csiga lassan. Az én 6 éves Samsung tévémen se gyorsabb a youtube. 🙂 mondjuk az enyém nem 3D-s. Ja a skypera azért kíváncsi lennék.
  Azért használd egészséggel, ha már fel kellett rá venni a hitelt. 🙂

 5. Mr. Attosz

  Nagyon hasonló a távom kiosztása (de pl külön dedikált gomb van a 3d kapcsoláshoz), tényleg szar, mindig tapogatnom kell a gombokat. Gombok, amelyeket sokszor használok: guide, tools, prech, hang, pr váltó. Nekem lehet tükrözni a telót, menüben külön engedélyezni kell nekem. Csak külső forrásnál van nekem PIP, azaz, ha a számítógépet nézem rajta HDMI-n, akkor lehet látni kicsiben a tv-t, de lehet ez már újabb. Az rtlmost silverlight-tal, vagy mivel megy, gondolom azt nem tudja. Igen, nagyon ritkán használom. Telóra van samu alkalmazás, amellyel full távirányíthatod a tv-t, ekkor a telóról könnyebb szöveget bevinni. De nagyon szar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *