Samsung Galaxy A71: Akhirnya Samsung Berjaya



Samsung dilihat telah membawa masuk siri peranti A mereka yang terbaru ke pasaran Malaysia iaitu Samsung Galaxy A71. Dijual pada tanda harga jualan rasmi RM1799, peranti ini secara amnya memiliki spesifikasi yang agak menarik. Disasarkan pada golongan muda, adakah Samsung akhirnya berjaya memikat hati mereka dengan peranti ini? Mari saksikan video review ini.

Mari join Wiser Army :

Website :
Facebook :
Instagram :
Twitter. :

#SamsungGalaxyA71

50 Replies to “Samsung Galaxy A71: Akhirnya Samsung Berjaya”

  1. zed zzd

    Dah pakai selama 9bulan. Masalah phone ni, kerap kali cucuk earphone tak detect. Kene restart balik baru detect.. dan kedua mic dia rosak. Time call org tak dgr suara kita.. tpi test utk record suara dan vid ade pulak. Aku beli time tu harga 1.6 so mmg rasa tak berbaloi lah

  2. M. Shafiq

    Paling baik untuk midrange a51 la bg aku…selama aku guna dr a30…a50…skang a51…x de la problem sngat…kalau nk gaming redmi ok la…tp untuk multitasking & lite gaming…A siries ni ok la…ikut kesesuaian kegunaan masing²….

  3. Nan Ferio

    Notch dia bleh hilangkan tak? Notch ke apa panggil.. Waterdrop ke? . Kat kamera selfie tu. Supaya screen penuh tanpa bulatan kamera? Tolong aku guys klu aku salah tanya. Terima kasih.

  4. Tarvi Dolby

    Samsung gk bisa di pungkiri broo hp terbagus itu samsung, simpel aja orang yg merendahkn samsung orang yg gk mampu beli, berapapun hrga samsung aku ttp beli, karna aku cinta samsung, semua hp selain samsung saya udah coba semua tpi yg paling menonjol ada satu yaitu samsung,,, pokok nya samsung gk bisa di pungkiri,,,

  5. Delinia Duyun

    1.Boleh sape2 tlg beri pendapat ngn aku? Aku ni kaki game.. sekarang ni aku tgh cri hp yg best utk main game.aku keliru phone mana yg best.

    2. Samsung a71 or xiomi mi note 10 lite?

  6. hafiz hadi

    Sy nak tanya ni…samsung a71 kan pakai usb c – type c punya cable and adapter usb c kan…tetapi boleh x hp ni di caj guna kepala plug usb yg biasa + usb type c cable? Tqtq sape2 tlong jawab plss

  7. IndoHati Carol

    I am looking to upgrade from my Galaxy S8 that I've had almost 3 years.😅🤳🏻 Here where I live, a new A71 in the sprint store is $600.00😏🙄Not so cheap but maybe compared to the S20 that is over $1200.00 👈🏻😳It's cheaper.👍🏻✌🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *