Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition review – Hardware.Info TV (Dutch)Drones worden steeds populairder, maar zijn doorgaans nog vrij prijzig. Parrot introduceerde onlangs de ‘Elite Edition’ van haar betaalbare AR.Drone 2.0. Wij gingen aan de slag met deze 300 euro kostende quad-copter die met een smartphone bestuurd kan worden en video opneemt in 720p resolutie. Is de AR.Drone 2.0 speelgoed, of ook geschikt om professionele video mee te schieten. Wij zochten het uit.

Bezoek voor het laatste hardware nieuws, reviews, achtergrondartikelen en de meest uitgebreide hardware prijsvergelijker van Nederland.

Altijd als eerste op de hoogte? Neem dan een abonnement op Hardware.Info Magazine. Een heel jaar voor maar €26,50! Lees meer op:

Twitter:
Facebook:

Vond je deze video interessant? Klik dan op ‘leuk’ of deel deze video via Twitter, Facebook of Google+!

Abonneer nu op ons Youtube kanaal. Elke maandag, woensdag en vrijdag nieuwe afleveringen!

12 Replies to “Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition review – Hardware.Info TV (Dutch)”

 1. mike opheij

  Beste mensen,
  Voor die 300 euro kun je een veel betere drone bouwen:
  -een controller bord 20 a 30 euro
  -4 ecs's 10 euro per stuk
  -4 motortjes 20 euro per stuk
  -controller set met controller en resiver van ongeveer 1 km range kost zoon 150 euro van fatuba
  En dan het frame voor zoon 30 euro dan ben je pak weg zoon 350 euro kwijt en Heb je veel betere drone stabieler sterker sneller en leuk om zelf te bouwen dan zit je ook zoals die man aan geeft meer in de professionele range en niet meer de speelgoed. Ik zou je dat aanraden kijk is bij hobbyking daar kun je alles vinden ?

 2. Frank Van Rijn

  "Leuk om bij de buurvrouw in de slaapkamer te kijken", "of in de tuin als ze ligt te zonnen"… da's natuurlijk niet de manier om zo'n apparaat publiekelijk te promoten, al kon ik er wel smakelijk om lachen… 😉

 3. Ron Moes

  Haha de Ali babas, geweldig! Zit te denken om zo'n phantom te kopen die beginnen ook bij 400 euro dacht ik en dan heb je ook mogelijkheid om een go pro te plaatsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *