Nissan Leaf – AutoWeek Review – English subtitlesNissan Leaf – AutoWeek Review

Tesla mag wereldwijd de naam hebben, maar de Nissan Leaf is ondertussen de best verkochte elektrische personenauto ter wereld. En ondertussen alweer acht jaar oud. Nissan kwam met een gloednieuw model en wij reden hem op Tenerife.

Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek:

Meer informatie over deze auto? Check

Volg AutoWeek óók op:
Facebook:
Twitter:
Instagram:
Periscope: AutoWeek
Snapchat: AutoWeek

Bekijk ook onze afspeellijsten:
AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj
Reviews: bit.ly/1zsCFpu
AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69
Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0
AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i
Van Pinda Naar Panda: bit.ly/1n6IOIU
Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W
Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf

AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op www.autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal.

Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter, Twitter met #VraagAW of mail naar autoweek@autoweek.nl

19 Replies to “Nissan Leaf – AutoWeek Review – English subtitles”

  1. Brony And Proud

    Wat is nou nadelig aan dat automatisch afremmen. Op het moment dat je daadwerkelijk een noodstop moet maken met de rem erbij. Zal je er niet/te laat bij stilstaan dat er nog een rempedaal zit. Dit heb ik gemerkt op de elektrische heftrucks. Deze remmen zelf af waardoor inderdaad bijna nooit geremd hoeft te worden. Maar als het dan echt nodig is. Zal je er niet of te laat aan denken

  2. Mike A

    Altijd prima reviews, en goede presentator maar zo moeilijk te verstaan. Graag wat beter intoneren en hier en daar een komma of een spatie in de spraak zou al wat helpen. Zet voor de grap de ondertitels eens aan en kijk wat een woordenbalkenbrij voor problemen geeft. Verder top.

  3. Bennie Thuis

    Ik ben bang dat volvo beter geen elektrische auto kan maken. Dit om het feit dat de overheid het wil verbieden om 4 bijtellingsregel toe te passen om elektrische auto's duurder dan 50.000 euro. Dus een elektrische volvo kan je daar niet van kopen als zij ermee zouden komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *