Jaguar I-Pace: Elon Musk, ține-te bine! – Cavaleria.roJaguar a lansat primul său SUV electric, I-Pace. Este și primul competitor al lui Model X.
Articolul complet pe site:
URMĂREȘTE-NE ȘI AICI:
Facebook:
Instagram:

19 Replies to “Jaguar I-Pace: Elon Musk, ține-te bine! – Cavaleria.ro”

 1. bogdan baciu

  eu nu stiu de ce tot loviti in Tesls si Elon Mosk.in fond nu cred ca Elon mosk a dorit sa detina monnopolul ci a dorit sa dea startul masinilor electrice ceea ce a si reusit .este unul din eroii acestei planete .si daca tot vorbiti de autonomie ca este sau nu suficienta de ce nu aduceti in discutie bateriile glass baterry care sunt net superioare si ar rezolva aceasta problema de autonomie si incarcare si multe altele.ca daca voi care faceti aceste review uri nu sunteti niste critici constructivi atunci cine sa o faca?

 2. Dănuț Florian

  Lumea nu cumpara Tesla pentru calitatea materialelor, la fel cum lumea nu cumpara iPhone pentru ca are cele mai bune specs. Experienta de utilizare la amandoua, va fi greu de imitat de catre producatorii europeni, care vin in joc cu un mindset vechi. Tu spui ca tableta si navigarea dintr-un Tesla sunt complicate…pai exact asta le place americanilor. Sunt plictisiti de masinile obisnuite si vor ceva nou. La toate review-urile la care m-am uitat, lumea o lauda prin cat de multe lucruri poti face cu o Tesla si cate feature-uri ascunse are. Faptul ca se poate conduce singura, ca poti s-o faci mai buna printr-o actualizare de software si multe altele, o duc la ani lumina inaintea oricaror electrice propuse de competitie. Desigur, pentru omul de rand care are doar bani de aruncat, lucrurile astea nu conteaza. Dar nu cred ca Tesla se adreseaza oamenilor de rand…inca.

 3. Alin Preda

  Fratilor eu tot nu inteleg…
  De tot vb ca intretinerea ,servisul, si toate celeb legate de maintenance,sunt super reduse… ok sunt total deacord fiindca nu sunt atitea piese ca la o masina normala….
  Intrebarea mea este,in cazul asta dece costa atit de mult sa o cumperi,fiindca fabricarea unei asfel de masini este mult mai ieftina …..
  Deciiiiii ???????

 4. WsSCaTaLYn CaTaLYn

  inca nu merita electric, inca… la 500 km autonomie in viteza legala de 130 da, ar merita si o incarcare gen 80% in 10 minute, ceea ce se poate si exista… plus ca autonomia la jaguar poate fi triplata usor cu cuta de viteze, motorul nu trebuie fortat la 120 km cum ai zis tu, alta treapta sa mearga la relantiu cu consum minim de electricitate datorat turatiei mai mici a motorului sa mentina viteza,dar nu ca de ce ar face asa ceva…. mai ales la 80-90k euro… pot dar nu vor aia ma oftica de mor, putea face 1000 km lejer doar cu cutia de viteze…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *