Jaguar I-PACE actieradius testsOnze Jaguar I-PACE duurtester wisselt in dit derde deel van banden. Ook kijken we wat de elektrische auto verbruikt in de praktijk.

En welkom op het Autoblog YouTube kanaal!

We brengen je rijtesten met de tofste auto’s, geven aankoopadviezen voor je volgende occasion, tonen ins- en outs op autogebied en we rijden ook graag in jouw auto in onze mijn-auto rubriek. Op Autoblog.nl kun je tevens terecht voor het laatste autonieuws. Abonneer op ons kanaal en mis geen enkele video!

Tips, aanvullingen, een samenwerking of suggesties? mail ons op tips@autoblog.nl

Bekijk ook onze playlists:
Meest populair:
Babes & Cars:
Aston Martin:
Audi:
BMW M-power:
Mercedes:
Porsche:

Meer op: en

26 Replies to “Jaguar I-PACE actieradius tests”

 1. Davey

  Wat ben ik blij met mijn DS3 THP zeg, rijd gemiddeld door de week 150km en in het weekend het dubbele. Ik kan lekker doorgassen en kan alsnog op een volle tank de 600/660 halen.??

 2. Oxidizer -

  Wat maakt die range nou eigenlijk echt uit.. 99% van de tijd vind ik 't allemaal prima zolang mijn E-tron maar meer dan 170km op een dag heeft. Je 'tankt' 'm elke nacht vol en als je smorgesn weer op staat heb je een 'volle tank' .. En die paar keer per jaar dat je meer dan 300km rijdt op een dag kan je gerust even 40 minuten een boterhammetje eten (na 300km rijden is even pauze ook wel lekker) — Gewoon die mooie velgjes er onder schroeven en lekker doorkarren.

  Begin die Jaguar trouwens steeds mooier te vinden. Vraag me af of Audi de beste keuze was haha.

 3. DEAZE2001

  Ik zie dagelijks op de weg zoveel mensen balen van hun i-pace. Hangend achter vrachtwagens en ander rechtsrijdend verkeer. Vergeet niet dat dit een betaalde samenwerking is om het imago van de i-pace een boost te geven.

 4. J-Msterdam

  Je doet niet de snelheid maal de snelheid; ze bedoelen als je snelheid x2 doet je luchtweerstand dan x4 gaat (=2kwadraat) dus als je snelheid x3 dan gaat de luchtweerstand x9. Dus de factor kwadrateren.

 5. Bruce Lee

  Jaguar is helemaal niet eerlijk/ transparant geweest over de actieradius in de winter of onder verschillende omstandigheden tijdens de verkoop in 2018. Tijdens afgelopen winter was de actieradius tussen de 200 a 300 km op 100km per uur. Daarom loopt nu een rechtzaak tegen Jaguar voor ingebrekestelling voor het niet delen van deze informatie tijdens de verkoop. Een eerdere rechtzaak met zelfde klacht over de Nissan Leaf was de uitspraak volledige aankoopbedrag + geleden onkosten moest terug betaald worden aan de gedupeerden door Nissan.

 6. San

  Alles boven de 250km range is in principe prima. De rest doe je toch niks mee. Mijn EV heeft chronisch 200km range over. Maw, ik sleep allemaal accu's mee die ik niet gebruik. Zonde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *