Jaguar i-Pace (2018) – Test – Autovisie TVVoor een luxe elektro-SUV kon je tot voor kort alleen maar bij Tesla terecht. Jaguar biedt nu echter een alternatief in de vorm van de i-Pace, waarvoor het merk in Nederland al flink wat orders heeft geschreven. Autovisie-redacteur Dries van den Elzen onderwierp hem aan een eerste test.

Blijf op de hoogte van al het autonieuws en volg Autovisie op:
– Autovisie.nl:
– Facebook:
– Twitter:
– Instagram:
– YouTube:

Voor vragen:
– E-mail: redactie@autovisie.nl

29 Replies to “Jaguar i-Pace (2018) – Test – Autovisie TV”

 1. jim de nooij

  als het over woon-werk verkeer gaat, is het wat er in 1 nacht geladen kan worden (thuis) wat schamel ,waarom zouden bedrijven niet wat kunnen faceliteren zodat je ook op het werk je auto kan opladen, is ook in het belang van het bedrijf, moet het eerst verplicht worden gesteld, want dat gaat er van komen als bedrijven niet zelf zo slim zijn

 2. Theo Schijf

  Mooie auto hoor. Fijn dat er nu een alternatief voor Tesla is. Maar …
  – wel thuis met eigen stroom laden en niet te ver weg hoeven
  – heel veel extra opties aan te vinken/betalen bij het configureren
  – net als model S wel NU direct beslissen, ivm 4%
  – interieur is mooi maar …. zeer knoppenintensief, na Tesla went dat niet meer
  Bedankt voor de review.

 3. zezizarjaars

  Vreemd, ik dacht juist dat de I-pace gelimiteerd werd op 200km/h en dat de Tesla juist veel sneller is, zowel van 0-100 als daar boven, ook met een kleinere accu.
  Heb je überhaupt wel eens in een Tesla gereden?
  *edit: Inmiddels ook de Tesla Autovisie test gezien, daarin werd gezegd dat Tesla een normale stoel, een normaal stuur en een hoog gewicht had. Even de i-Pace kijken hoor. Normaal stuur, normale stoelen en bijna 2200kg… Eigenlijk, precies hetzelfde of minder goed dan Tesla dus.

 4. Martin Jansen

  Luisterd niemand? Electrisch doch een Luxe Tax! Voor wat? Voor wie? Amerika steund de "rijken" wij steunen de "armen". Onze Regering "Profiteerd" van onze ontwetendheid. De rest van Europa ZUIGT ons LEEG!

 5. 19chho62

  Die beloofde 400 tot 500 km gaat ook de Jaguar niet halen. betekend namelijk dat je hem volledig vol moet laden en helemaal leeg moet rijden wat slecht is voor de levensduur. en dat laden bij fastnet is een pure rip-off; je betaald dan evenveel als een liter benzine per Kw. (en dan hebben we het nog niet over de de fastnet definitie van snelladen)

 6. Roy van den

  Goed dat dit soort auto's er zijn. Rijd zelf een plug-in Hybride(C350e) prive en het puur electrisch rijden is geweldig. Maar wel een puntje van kritiek…. verzonken deurgrepen voor airodynamica en dan toch nog een haaievinnetje op het dak? Daar zijn modernere oplossingen voor.

 7. EL-Jay

  Door stapsgewijs (op EU samenwerking) de drempel voor gesubsidieerde elektrische auto's omlaag te brengen, naar meer en goedkopere auto's daarin, dwing je de fabrikanten dat ook te doen, zodat het aanbod langzamerhand niet meer alleen de gefortuneerde elite of hogere lease banen beschikbaar zijn, maar langzamerhand het een massa aanbod wordt, en zolang er geen Fiat Panda vol elektrische met een range van 400 km voor zeg 14 mille kan worden aangeboden, zijn er nog veel stappen te maken.

  En laten we de kapitaal vernietiging van ONS belastinggeld stoppen door een exportverbod op hybride en elektrische auto's die door ONS geld gesubsidieerd zijn geweest, zet de korting door in financiering rente aftrek, die gelijkwaardig is aan de bijtelling korting zodra deze auto vrij komen uit de lease markt en voor particulieren beschikbaar worden, of nog anders, zet de bijtelling korting vast aan de auto voor de duur van 10 jaar, om over duurzaam te spreken

 8. bert busser

  Bijzonder dat een relatief klein merk als Jaguar als eerste een antwoord heeft op de Tesla. Waar is Volkswagen, Audi en Porsche? Ik verwacht een zonnige toekomst voor Jaguar, ze zullen een record aantal verkopen.

 9. VLOGPOST

  Mooie auto! Interessant verhaal ook! Maar, met alle respect: godallemachtig, wat een rampzalig camerawerk. Ik ben gewoon duizelig van al dat vegen over het scherm, gezoom, geflits, overgedimensioneerde scherptedieptevervaging, gefragmenteer, verandering van positie, gedraai, gehannes achter struiken, hoera kijk, een bloem, en ga zo maar door. Ongetwijfeld een kostbaar camerapakket en bekwame, gedreven jongens, maar niemand vraagt om die quasi-artistieke eigengein. Wij willen die auto zien. Gewoon lekker kijken naar dat ding! Wat heb ik nou van dat dashboard gezien? Een stuk van een klok zo groot als het hele scherm, en een wijzer zo groot als een halve koevoet die uit beeld verdwijnt als je een dot prik geeft. Hoe meer je inzoomt, hoe minder je ziet. Ik dacht dat dat wel een vuistregel zou zijn op de academie, net zoals het basisprincipe dat het onderwerp moet bewegen, en niet de camera, maar kennelijk niet… zucht.

 10. AnEasyGuy22

  Alstublieft autovisie, ik heb met mijn vader deze auto uitgeprobeerd. De binnenruimte achterin is zéér vergelijkbaar met die van een bmw 3 serie (oftewel, mwuah op z'n best)! Wij hebben deze uitvoerig uitgeprobeerd dus laat zich u niet in de maling nemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *