21 Replies to “HUAWEI P40 Series Online Global Launch Event”

 1. fredric Jacobsen.

  Skruav farvejenkjenning på produkter som er teipet åver av paranoide mensker som tror mann ikke kann se for mann kann avlytte og høre romstørelser vorr mensker er inni romm i leiligheter hus blokker rekkehus så slipper mann farve på kamerajenkjenning om kameraer på telefoner og datamaskiner så hører mann bare vordan mensker beveger seg og tegner romm etter acustikn?

 2. fredric Jacobsen.

  Har deg hadd en gul si ens telefon også så kann du bare parre sammen det også med min telefon jeg har nå har jeg testet en wodafon med mit simkort kann du også parre det sammen med min telefon jeg har nå.

 3. fredric Jacobsen.

  Er det slik du kann se forsell på min data bruk og en somm mishandler katter så jeg delte internett fra min Sony telefon og motte rydde opp 50 cm med kattemøkk i leiligheta ser du det på forselige algorytme data ser du da også att jeg sa kann du slutte og slå dine katter og kattene het sory og kompis ser du det på dataskjermen siter dere og forveksler meg med en som bevist driver dyreplageri?

 4. fredric Jacobsen.

  Kann man lage sattelitter til egene telefon sattelitter så mensker har jobb? Barn har drømmer må jo sørve og bygge nye nor Di gamle sattelitene er utslitt og mensker kann studere på skoler til det yrke Di vill kann mann lage vulkan kraftverk i varme kilder og starte steam kraftverk så slipper mann bygge demninger i elver? Kann det vere noe bisnis kann det vere noe bisnis i og lage håndverktøy til byggeindustrien? Kann det vere noe bisnis lage verktøy starte firma med annet navn ny avdeling så mensker har jobber og gå till?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *