Horizon Zero Dawn – Gameplay Trailer | PS4 Pro 4K


Watch the brand new trailer for Horizon Zero Dawn running on the PS4™ Pro in stunning 4K resolution.

May contain content inappropriate for children, visit for rating information

47 Replies to “Horizon Zero Dawn – Gameplay Trailer | PS4 Pro 4K”

 1. minzy421

  This isnt a game…ITS A MOVIE!!!!!

  I never play open world rpg genre but after reading the reviews and getting recommendations by people i picked up the Complete Edition (including Frozen Wilds DLC) man i loved it!!!!!!!

 2. 3STUDIOS

  i hope that in the nect console generation(?) we can get an actueal 4K re-release of this game. it would look stunning, also does anyone know why the standard ps4 can't take advantage of checkerboard rendering?

 3. Jaroslaw Glowacz

  Jag har läst att det finns en naturlag som säger att allt söker sitt maximala vilotillstånd, vilket betyder att inget byggs upp utan allting bryts ned, vilket ju inte stämmer med verkligheten – vilket är ett Bevis För GUD SKAPAREN Som Är Över naturlagar på ett sätt! HAN Har också Skapat livet som är ett undantag från den regeln om nedbrytning, livet bygger upp sig själv och blir mer avancerat istället för att "ruttna" som allt annat kring den! Inte allt liv har själ, men själar är också ett undantag från den regeln! Robotar är dock inte ett undantag, de är inte liv/levande! De behöver yttre reparationer och mycket energi! Så de skulle inte klara sig själva i skogen på att äta gräs som djur gör, något som det här spelet precis säger emot! De har höga energi krav – och kan inte reparera sig själva inifrån eller växa som liv gör, dagen då robotar klarar sig själva utan mekaniker och bensin, elektricitets eller annan artificiell energi tillförsel i skogen kan man kalla de för levande! Fast jag tror att ålderdomen på allt liv (som är mera avancerat, jag tror inte bakterier åldras) är ett demoniskt anfall på oss, liv har ingen anledning att åldras annars !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *