Getest: hoe goed is de DJI Mavic 2 drone?David testte de DJI-drone Mavic 2 Zoom, met twee keer optische zoom en een verbeterd trackingsysteem. Meer video’s? Subscribe je op ons kanaal ?

Check ook onze Bright-apps:
iOS
Android

#drones #drone #dji #mavic2 #mavic2zoom #dji mavic2#gadget #gadgets #tech #review #test #nederland #nederlands #dutch #RTL #bright

27 Replies to “Getest: hoe goed is de DJI Mavic 2 drone?”

 1. John Gamonon

  Helemaal leuke en informatieve video, top. Een heel kleine bemerking; hou je handen wat stiller. In je enthousiasme sta je te zwaaien en zwiepen in beeld ;-). Ik kijk uit naar je volgende video David.

 2. Jos van der Veen

  Jammer dat dit review het bij lange niet haalt bij reviews uit het buitenland. Ik heb zelf de Mavic Pro. Het goed kunnen volgens van objecten lijkt mij meer een software-onderwerp dan een hardware-probleem. Volgens mij zou de Mavic Pro vrijwel alle functies van de Mavic 2 kunnen, afgezien van de wat andere type lenzen. Veel functies die de 'oude' mavic Pro heeft, zit (nog) niet op de nieuwe.

  Ik denk dat ik nog even door ga sparen voor een drone die significant beter is dan de Mavic Pro.

  Het prijsverschil rechtvaardigt op dit moment nog niet het kwaliteitsverschil. Een beetje shoppen en je hebt de oude Mavic voor bijna de helft van de nieuwe.

 3. Rob Muller

  Leuke video… Leer jezelf alleen aan om D "JAY" I te zeggen. Je noemt het nu een DGI 😉

  Een Disc Jockey noem je ook niet DG, maar een DJ (DIE JAY)

  Net als DJI

  Je vriendin geeft je een BJ toch? En niet een BG ???

  Sorry

  Verder een erg leuke en informatieve video! Top gedaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *