Audi E-Tron Sportback – AutoWeek Review – English subtitlesDe Audi E-tron-familie wordt de komende jaren uitgebreid. Nu is de elektrische Audi-suv er ook als Sportback en dat betekent een andere achterkant. In deze video zoek je uit wat dat betekent voor de E-tron op het gebied van gebruiksgemak en prestaties.

Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek:

Meer informatie over deze auto? Check

Volg AutoWeek óók op:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

Bekijk ook onze afspeellijsten:
AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj
Reviews: bit.ly/1zsCFpu
AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69
Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0
AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i
Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W
Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf

AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op www.autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal.

Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter of mail naar autoweek@autoweek.nl

20 Replies to “Audi E-Tron Sportback – AutoWeek Review – English subtitles”

 1. J05BNL

  Hebben ze integratie met IONITY laders nu al een beetje voor elkaar? Hiermee willen ze een Tesla ervaring neer gaan zetten. Je kan ook een speciale audi laadpas krijgen waarmee je tegen gunstige tarieven kan laden bij IONITY. Maar dan moet de software wel goed zijn. Oftewel je route plannen langs de IONITY laders. Laadtijden inschatten etc.

  Tijd geleden een e-tron bekeken en toen was dit nog niet op orde. Hebben ze nu stappen gemaakt? Want dit is het belangrijkste punt waarop Tesla het wint. Die accelaratie is leuk, maar met een Tesla durf ik op vakantie met een andere EV moet ik er niet aan denken…

 2. Ano Niem

  Mooie auto, matige review. Ongelovelijk hoe hersendood de meeste autojournalisten elkaar napraten. Hoe kun je een auto die in 5,7seconden naar 100 optrekt niet vlot genoeg vinden? De meeste mensen zijn bij deze snelheid niet in staat om veilig te rijden. Bij het invoegen knallen ze tegen de eerste de beste vrachtwagen aan. En dan de vergelijking met Tesla. De Audi is stukken beter gebouwd, is stiller, goedkoper en wat mij betreft mooier. Toch geeft de reviewer aan, dat de Audi niet mee kan komen met de duurdere Tesla X. Waarom? Omdat de model x iets groter is (en dus veel lomper oogt) en de sprint naar 100 sneller aflegt (vanwege de grotere batterij en daarom ook duurder in prijs). De meeste reviewers hebben kennelijk te veel naar de Amerikaanse Tesla dragrace promotiefimpjes op youtube gekeken denk ik.

 3. VeniVidiAjax

  Altijd dat gezeik over het bereik. Er zijn maar weinig mensen die met een elektrische auto op vakantie gaan. En iemand die in Groningen woont, werkt niet in Limburg.
  Dus afstanden in Nederland zijn prima te doen. Of je gaat even ergens lunchen/dineren en gooit ‘m een uur of twee uur aan de (snel)lader.

  De meeste van deze auto’s gaan in de randstad rijden, dus afstanden zijn niet lang en laadpalen genoeg.

  Heb voor de rest niet zoveel met elektrisch, geef mij maar benzine.
  Maar dat simpele denken over bereik is zo makkelijk.

 4. jochen487

  Als Audi rijder (2 stuks momenteel) kijk ik graag naar de nieuwe modellen. Ik houd van een fraai interieur,onderstuur en ben niet vies van oliegebruik. Het grote probleem is vaak niet eens direct de vanafprijs, maar eerder de optielijst. Eenvoudig komt er 10-20k aan opties bij om hem ‘af’ te maken. Naar mijn smaak oogt de instapper van de e-tron kaal en ‘goedkoop’. De S edition met de -50- motor zit op een vanafprijs van €77k. Dan is hij al goed gevuld met opties. Maar je gaat desondanks makkelijk naar de 80k.

 5. P J

  zonder fatsoenlijk geïntrigeerd in de navigatie laadnetwerk, waag ik de gok niet. deze auto is leuk voor de rijke vrouw, rondom huis. Er is de komende jaren nog steeds maar 1 merk waarmee je zorgeloos veel EV kms kunt maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *