Audi e-tron 2019 review | ANWB Autotest πŸš—πŸš™Audi e-tron 2019 review in de ANWB Autotest. De eerste compleet elektrische Audi zou je op straat zomaar voorbij lopen: het ontwerp is volledig in lijn met de rest van het modellengamma. De e-tron oogt bewust zo gewoontjes en juist dat maakt de SUV bijzonder.

Abonneer je op ons kanaal:

#anwb #Audi #eTron
———-
De ANWB is een vereniging met ruim 4,5 miljoen leden. Onze missie is dat we ANWB-leden willen helpen om zorgeloos en met plezier onderweg te zijn. Dat doen we met diverse producten, diensten, maatschappelijke activiteiten, door het geven van informatie en advies en door het inzetten van ons beΓ―nvloedend vermogen. ANWB-leden staan hierbij centraal. Door de samenhang tussen onze verenigingsactiviteiten enerzijds, en onze bedrijfsmatige activiteiten anderzijds kunnen wij onze leden meer waarde bieden.
———-
Website:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

9 Replies to “Audi e-tron 2019 review | ANWB Autotest πŸš—πŸš™”

  1. ANWB

    Deze video is een reupload van het ANWB Autokanaal. Omdat het ANWB Autokanaal gaat verhuizen verplaatsen we de populairste video’s naar dit kanaal.

  2. Gert Fransen

    De optielijsten van AUDI zijn hatelijk. Te veel van alles. En strategisch samengesteld om, hoe kan het ook anders, zo veel mogelijk geld, uit je zakken te kloppen. En ga eens naar de AUDI configurators op de website. Wist je dat je zelfs voor een basiskleur moet bijbetalen? MAW de baisiprijs is eigenlijk voor een ongeschilderde auto. Probeer eens een ongeschilde AUDI te laten leveren? DAT, mijnheer, dat gaat niet. Die basisprijs ruikt dus al naar pure oplichterij. Elk ander merk biedt een auto aan in een standaardkleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *