Akciókkal vár az új Huawei Experience StoreSziasztok! A budapesti Shopmark üzletben ma 11:00-kor megnyitotta kapuit az első Huawei Experience Store, ahol a nyitás napján jelentős akciókkal várják a vásárlókat, de egészen február 24-ig más termékekre is van kisebb akció.
Részletek:
Az akciós készletről infók:
HES üzlet címe: Shopmark, 1191 Budapest, Üllői út 201. (1. emelet)

Kövessetek minket:
– Közösségi csoportunk:
– Facebook:
– Instagram:
– Weboldal:
– Autós YouTube csatorna:
– Twitter:

Tagek:
tech2, tech2hu, hes, huawei experience store, huawei experience store megnyitó, huawei experience store akció, hes akciók, hes megnyitó, huawei, huawei hes, experience store, huawei üzlet, huawei bolt

47 Replies to “Akciókkal vár az új Huawei Experience Store”

 1. árpád Varga

  szia Laci! Egy kicsit más kérdés: Gear s3 órám van és az a "problémám" hogy ha egy apple watch-on mondok egy szöveget azt áttranszfolmálja irott szövegre és már küldi is. Ezt probáltam a Gear s3- on is de csak angol szöveget értette. Lehet-e valahogy beállitani hogy értsen magyarul és azt küldje el az apple watchra? Köszönettel 🙂

 2. Blue Non4

  Én emiatt utáltam meg a huaweit mert ott álltunk kb. 4 órát és bejelentik hogy elfogyott a p20 lite mert nyilván azok fogytak el a leghamarabb amin óriási akció volt (50.000ft volt) de hogyha pl. 100 helyett 150 db. Lett volna belőle akkor mindenkinek jutott volna mert már nem volt túl hosszú a sor, és most egy darabig nem lesz Huawei telóm viszont valószínűleg fogok kapni egy Xiaomi A2 lite-ot (ez az egész nem tudom kit érdekelt és ki olvasta el, de aki végig olvasta annak jár egy keksz)

 3. Roland 2004

  Szerintem a Huawei elképesztően ötlettelen. A termékekkel nincs bajom de az hogy mindent lemásolnak az már sok. De véletlen hogy Huawei Experience Store lett. Csak a cégnevet kellett megváltoztatni és Samsung Experience Storeból Huawei Experience Store lett.
  Gratulálok Huawei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *