A Legjobb Okos Hangszóró – Google HomeEbben a videóban bemutatom nektek a Google Home okos hangszórót.

Facebook:

Instagram:

47 Replies to “A Legjobb Okos Hangszóró – Google Home”

 1. Márton Papp

  Szia. A rutin parancsoknál esti alváshoz hogy ne 1 órán át menjen az alvós zene, milyen paranccsal tudom beállítani? Akárhogy próbáltam vagy rögtön el is hallgatott, vagy 1 órát ment.

 2. Csaba Egerszegi

  Nagyon jó kis vidi 🙂
  Ne haragudj, ha olyat kérdezek, amit esetleg elmondtál más videóban, ez az első, amit megnéztem.
  Általában minden Google termékedet eBay-ről rendeled? Láttam, hogy Pixel telefonod van, azt is onnan szerezted be? Ha jól tudom, a Google közvetlenül még nem szállít Magyarországra, szóval a webshop-ból nem tudom megrendelni.
  Előre is köszi a válaszod!
  ui.: feliratkoztam, és a csengő is aktív 🙂

 3. Gamer 03

  Szia, mi is vettünk ilyen google home-t, elején fulljó volt, aztán idők után elkezdte magától felvinni a hangerőt, ha zenét hallgatok. Utánanéztem, és ez nem csak nekem van így. Hogyha neked is volt ilyen, akkor hogy oldottad meg? Válaszod előre is köszi.

 4. semseyp

  Szia!
  Vettem egy Google Home Hub-ot, de ott kicsit el vagyok akadva, hogy nem tudok zene szolgáltatót kiválasztani ugyanis üres a lista a zenei szolgáltatóknál.
  Elméletileg a Spotify szolgáltatás elérhető Magyarországon, legalábbis úgy vettem ki azokból, amiket eddig láttam. Vagy az ingyenes account-tal nem működik, csak ha előfizetek a szolgáltatásra?

 5. Balazs Czirkel

  Szia Arpii! Lenne hàrom kèrdèsem:
  1. Ha mondjuk a telefonomra le van töltve a Despacito akkor lehet onnan lejàtszatni a zenét a google homemmal? (Hey google play Despacito from my mobile phone!)
  2. Azt hallottam, hogy ugyebàr a spotifynak van ingyenes rèsze ès ezt is lehet hasznàlni de így nem lehet egy adott zenèt hangvezérléssel lejàtszani. Pl. hiàba mondod hogy hey google play Despacito from spotify nem azt hanem egy random zenèt fog lejàtszani.
  3. A rutinoknàl ugyebàr lehet zenèt beàllítani. Itt lehet azt hogy reggel mindig egy adott számot játsszon le mondjuk csak a Despacitót?
  Vàlaszodat előre is köszi! (Nem ragadtam 2017 nyaràn, hogy mindig a Despacitòt írom csak most ez jutott az eszembe!😂

 6. Attila Kis

  Szia Árpi! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a google home képes felismerni egy másik személyt és annak utasításait? Vagy csak egy gazdás?😃 A konkurens termék az alexa képes ilyenre éppen dilemmába vagyok vásárlás elött és ez döntené el melyiket is válasszam😃

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *